Analogie Informatica: Suflet aka &MEM

Ce este Sufletul? (analogie informatica)

The posts will be available in english starting 2-3h since now – have to run in downtown, sorry…

Stateam vara trecut cu fratele cumnatului meu in povesti si incercand sa ii fac o analogie in povestea sufletului, memoriei, gandului… am cazul pe cai informatice… probabil de la prea mult stress in favoarea sesiunii trecute de vara.

Probabil ca si calitatile mele de Sales sa ma fi impins la un asemenea domeniu analogic, cuprins deseori de neintelegeri IT sa transcriu in (ne)intelesuri mai mari Biologice. Si asadar cum tot ce e IT poate fi si Biologic (sau si Spiritual cum voi atinge putin acum) la fel si viceversa.

Termeni explicativi:

CPU -Creier / Memorie cred ca e clar / pana si la… Drivere – informatii ale creierului care stiu cum sa manipuleze organele sau membrele umane / etc. Daca sunt cumva traduceri pentru necunoscatori IT de anume situatii sau componete just ask :)))

Nu mai imi amintesc daca vorbeam atunci despre Constiina Universala sau despre reincarnare, ceva tampenii de genu asta oricum :)) linkul spiritual si biologic fu mai interesant decat tot…

Ce este Sufletul?

Daca sufletul ar trebui sa ne reprezinte cel mai mult pe noi, el nu poate fi decat un pachet de informatii acumulat pe perioada vietii. Bine veti zice voi… asta poate fi si o calitate a memoriei. Cu siguranta sufletul poate fi un fel de memorie – dar sa reprezinte el memoria noastra umana? constiinta? sau alte structuri de acest fel?

Sufletul nu este memoria umana – Defectul memoriei umane, uitarea, nu poate fi un atribut real al sufletului, ar suna ciudat si in lipsa de rezonanta sa mergi in cer doar cu ce mai ti minte :)) mai ales daca ajungi batran :)). Poate memoria umana sa fie mai degraba memoria volatila, care in momentul cand ne stingem… se se elibereze si ea. O alta problema ar fi ca, memoria umana pastreaza foarte greu detalile multor ganduri trecute, relevante in ochii Celui de Sus.

Sufletul nu este memorie fixa. – Calitatea unei asemenea analogii ar putea fi adusa de rezistenta informatiei, nu contest puterea divina in a insufla o astfe de memorie in fiecare persoana, dar ceva ma face sa cred ca o astfel de „atentie” divina ca sa ne fie proprie ar trebui sa fie poate mai materiala, la fel cum creierul nostru retine ciudat informatia, la fel si sufletul ar putea fi ceva material asemanator sau mai complex. Dar desepri vorbim si de apartenenta sufletului, de mobilitatea lui, de pozitia lui, sau lipirea lui in Dumnezeu sau nu, ceea ce nu este calitatea unei memorii fixe. Dar poate a altcuiva…

Sufletul este un pointer la o memorie divina – Ce frumos suna. Fiecare fapt este inregistrat in ceruri. Fiecare gand, fiecare orice. Avand capacitatea sa indicam la un moment dat in Lumina sau departe de ea… si atunci cand trupul tau, variabila ta dispare.. ce?

Sufletul este un pointer la o memorie divina partajata – Asa da, pentru ca sufletul nu a fost niciodata al nostru ci un dar de viata din Ceruri, iar in momentul cand noi nu vom mai „scrie” nimic, cineva va sti sa iti spuna numele daca te va gasi in structura Sa Luminoasa de date…

Darius_II http://360.yahoo.com/persianul2

Reclame

2 răspunsuri to “Analogie Informatica: Suflet aka &MEM”

  1. wooow. u’re right dude

  2. posts weblog-rss.com 2nite maybe..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: