VREM INTERNET

Bunaziua,

 Va scriu in speranta ca se va putea totusi adopta o solutie in favoarea problemelor pe care urmeaza sa vi le inaintez.

 In Hasdeu, mai exact in zona caminelor A1-4 exista mereu un grup frustrat de utilizatori internet, subsemantii au contribuit anual la crearea unei infrastructuri retelistice din fonduri proprii, ca in zielele noastre sa putem vorbi de o retea comuna exstinsa in toate caminele A1,A2,A3,A4. Implicarea Universitatii UBB a fost in mare parte dipozitia unui server si oferirea de servicii online. Probleme exista tocmai in aceasta parte a cotributiei.
 1) mai putin important dar totusi ne doare de viteza redusa a internet-ului, a latimii de banda mai exact insa din simplul fapt ca apreciem eforturile sau totusi gratuitatea a servicilor online nu putem sa facem galagie si pe aceasta problema
 2) NE DOARE INSA DE ANI DE ZILE comportamentul, aptitudinile, dispozitia si implicarea domnului administrator al serverului de internet din aceasta zona, si anume Adrian impreuna cu domnia sa, aka „spatele” din UBB lui Adrian, la fel de stapan, Ciplea.

 De ce?
 Pentru ca adminul sus amintit serveste NU datoria sa, si anume in momentele in care apar probleme solutile apar cu intarzieri si de zile, cea mai scurta interventie poate fi facuta in 3-5 ore. Restrictii sa nu mai vorbim, tocmai am inteles ca nici SSH nu mai avem cu facultatea, sau mai bine zis ne-au restrans si capacitatea de a lucra online la laboratoare sau cu sistemele publice oferite de catre facultati. Si nu as dori sa mai continui pe infinitul subiect al problemelor si scuzele partilor(adminului si cu domnul Ciplea) venite in confruntarea problemelor.

 Proiectul „Fibra Optica”
 Asta este ceea ce primim si inghitim de ani de zile, infrastructura am facut-o tot noi, urland dupa internet alternative am gasit tot noi. Iar proiectul „Fibra Optica” intinde cabluri intre camine negre si groase spre deruta tuturor, nu inteleg daca este o operatiune de spalare de bani insa, de cati ani ruleaza acest proiect, si cand se va finaliza nu se va sti iarasi.

 Sa vorbit de schimbarea adminului.
 „Haideti fratilor sa facem un concurs, sau sa schimbam cu oricare altul atunci adminul” asa am pornit in fiecare an. Am ramas la fel de suprinsi cu prezenta aceluiasi admin, dupa vorbele domnului Ciplea fiind singura persoana in care are el incredere, competenta.

 Ce nu intelegem?
 In ce se bazeaza aceasta incredere, a capacitatilor prespunem noi? Pentru ca noua nu ne-a demostrat nimic in atatia ani. Sa fie oare adevarate zvonurile despre faptul ca Ciplea ii tine spatele mai mult sau mai putin si in masura altui zvon legat de „zmeul” a carui pui mic este domnul Adrian?

 Solutii/Actiune.
 Asta dorim noi. Posibil ca sa urmeaze iarasi o strangere de semnaturi din usa in usa, sustinerea acestei probleme pe forumuri, bloguri. O campanie publica zicem noi. Ca data viitoare cand domniile lor isi vor cauta numele pe google sa aiba linkuri unde sa isi priveasca imaginea.

NOI NU VREM ASTA SI NU AVEM TIMP DE PROSTII. DAR PERSOANELE AUTORIZATE IN ACEASTA PROBLEMA SI RASPUNZATOARE SA ISI FACA DATORIA. VREM CA ACEA PERSOANA NUMITA ADMIN SA ISI MERITE CAZAREA GRATUITA SI LOCUL AUTOMAT IN CAMIN SI CELELALTE BENEFICII DACA MAI EXISTA.

VREM DREPTATE.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: